Trabzonlu İşadamlarından yemek

Trabzon Sanayici ve İşadamları Derneği (TSİAD) Başkanı Yalçın Orhan, “Trabzon’un Sosyal ve ekonomik açıdan kalkınması ve gelişmesi KTÜ’ye Kuruluş Kanunu ile verilmiş bir sorumluluktur” dedi.TSİAD Yönetim Kurulu, KTÜ Rektörü Prof. Dr. İbrahim Özen’e verdiğ

Trabzonlu İşadamlarından yemek

Trabzon Sanayici ve İşadamları Derneği (TSİAD) Başkanı Yalçın Orhan, “Trabzon’un Sosyal ve ekonomik açıdan kalkınması ve gelişmesi KTÜ’ye Kuruluş Kanunu ile verilmiş bir sorumluluktur” dedi.

TSİAD Yönetim Kurulu, KTÜ Rektörü Prof. Dr. İbrahim Özen’e verdiği yemekle görev süresince iş dünyasına katkılarından dolayı teşekkür etti. 

Trabzon Sanayici ve İşadamları Derneği (TSİAD) Yönetim Kurulu üyeleri, görev süresi 14 Haziran 2012’de dolacak olan KTÜ Rektörü İbrahim Özen ile teşekkür yemeğinde buluştu.

TSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Yalçın Orhan ve Yönetim Kurulu Üyelerinin hazır bulunduğu yemekte Rektör Özen’e İş dünyası- KTÜ yakınlaşmasına verdiği katkı için teşekkür plaketi verildi.

TSİAD Başkanı Yalçın Orhan plaketi verirken yaptığı kısa konuşmada, "KTÜ’nün, Trabzon’a karşı 1955’de Kuruluş Kanunu ile verilmiş “bölgenin sosyal ve ekonomik açıdan gelişmesi ve kalkınması” sorumluluğu vardır. Bu sorumluluk nihayet bugünlerde, Üniversite – Sanayi işbirliği olarak ifade edilmekte, üniversitelerin ülke gelişmesi ve kalkınmasında olmazsa olmaz olduğu şeklinde algılanmaya başlanmıştır. İşdünyası temsilcileri olan bizler Sayın Özen’i KTÜ Rektörü olarak, Üniversite – Sanayi işbirliğinin geliştirilmesi sorumluluğunu yerine getirmek için çaba harcayan, önemli katkılar veren biri olarak daima saygı ile anacağız" dedi.

KTÜ Rektörü İbrahim Özen de, "Pek çok kısıtlılık içinde bu hususa katkı vermeye çalıştım" dedi.

TSİAD Yönetim Kuruluna teşekkür eden Özen, sağlanılan bu güzel birlikteliğin yeni dönemde de sürdürüleceğine inandığını sözlerine ekledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel