Trabzonlu İşadamlar EYOF'u gezdi

23-30 Temmuz 2011 tarihleri arasında yapılacak olan 11. Avrupa Gençlik Olimpik Oyunları için yeni inşa edilen spor tesislerini gezen işadamları, tesislere hayran kaldı.   EYOF 2011 Trabzon Genel Koordinatörlüğü'nün daveti üzerine Trabzon Ticaret ve Sanayi

Trabzonlu İşadamlar EYOF'u gezdi

23-30 Temmuz 2011 tarihleri arasında yapılacak olan 11. Avrupa Gençlik Olimpik Oyunları için yeni inşa edilen spor tesislerini gezen işadamları, tesislere hayran kaldı.  

EYOF 2011 Trabzon Genel Koordinatörlüğü'nün daveti üzerine Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) ile Trabzon Ticaret Borsası (TTB) Yönetim Kurulu Başkanları ile bazı üyeler, spor tesislerini gezerek, yetkililerden bilgi aldı.

 

TTSO Başkanı Suat Hacısalihoğlu ve TTB Başkanı Şükrü Güngör Köleoğlu ile yönetim kurulu üyesi işadamları sırasıyla olimpiyat köyü, Hayri Gür Spor Salonu ve Olimpik Yüzme Havuzu'nu gezdi.

 

Heyete EYOF 2011 Trabzon Tanıtım ve Halkla İlişkiler Direktörü Hayri Güner eşlik ederek, bilgiler verdi.

 

TTSO Başkanı Hacısalihoğlu ve TTB Başkanı Köleoğlu, olimpiyatlar vesilesi ile Trabzon'a kazandırılan tesislere hayran kaldıklarını belirterek, olimpiyatların kentin tanıtımına büyük katkı sağlayacağını, tesislerin olimpiyatlardan sonra da ulusal ve uluslararası organizasyonlarla değerlendirilmesi için şimdiden çalışmalar yapılması gerektiğini belirttiler.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler