Trabzonlu iş adamından fıkra gibi çözüm

Son günlerde sosyal medya üzerinde dolaşan bir fotoğraf yabancı kullanıcıların ilgisini çekiyor. Özel tasarımlar için açılan sosyal medya sayfalarında dolaşan fotoğraf Türkiye'ye ve Trabzon'a ait. 61 metre uzunluğunda olan ve Karadeniz'in simgelerinden Ha

Trabzonlu iş adamından fıkra gibi çözüm
Son günlerde sosyal medya üzerinde dolaşan bir fotoğraf yabancı kullanıcıların ilgisini çekiyor. Özel tasarımlar için açılan sosyal medya sayfalarında dolaşan fotoğraf Türkiye'ye ve Trabzon'a ait. 61 metre uzunluğunda olan ve Karadeniz'in simgelerinden Hamsi şeklinde tasarlanan bina, Facebook ve Twitter kullanıcıları tarafından ilgi görüyor. Yüksek beğeni ve paylaşım oranına ulaşan fotoğrafın açıklaması kısmında ise binanın Trabzon'da yapılmasının planlandığı fakat yüksek kat gerekçesiyle belediye meclisi kararı engeline takıldığı belirtiliyor.
 
TEMEL FIKRASI GİBİ
 
Hamsi Tower projesini hayata geçirmek için Trabzon Belediye Meclisi'nin onayı gerekiyordu. Fakat onay çıkmayınca 20 milyon TL'lik dev proje olduğu gibi kalmıştı. Karadeniz insanının zekasını yansıtan bu tasarım, yüksek kat gibi komik bir gerekçeyle reddedilince firmanın sahibinden en az tasarım kadar ilginç bir cevap gelmişti. Yüksek kat gerekçesiyle reddedilen projeyi hayata geçirmekte kararlı olduğunu söyleyen işadamı , binayı yan yatırırıp projeyi meclisten geçirebileceklerini ifade etmişti.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler