Trabzonlu iş adamında 21 aydır haber yok

Rusya'nın Krasnodar eyaletinde vergi usulsüzlüğü suçlamasıyla tutuklu olan Türk iş adamı Mevlüt Bulut'tan 21 aydır haber alınamıyor. Rusya'nın Krasnodar eyaletinde 2012 yılının Eylül ayından beri tutuklu olan ve kurduğu Lider Gıda şirketiyle hiçbir bağı o

Trabzonlu iş adamında 21 aydır haber yok
Rusya'nın Krasnodar eyaletinde vergi usulsüzlüğü suçlamasıyla tutuklu olan Türk iş adamı Mevlüt Bulut'tan 21 aydır haber alınamıyor.
 
Rusya'nın Krasnodar eyaletinde 2012 yılının Eylül ayından beri tutuklu olan ve kurduğu Lider Gıda şirketiyle hiçbir bağı olmayan Vitamin Şirketi'nin vergi usulsüzlüğü iddiasıyla tutuklanan Mevlüt Bulut'un ailesi 21 aydır iş adamından haber alamıyor. Ağır psikolojik ilaçlar verilerek ifadesinin alındığı ve cezaevinde kötü muamele gördüğü gerekçesiyle Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi'ne (AİHM) başvuran Bulut ailesi, Mevlüt Bulut'un bir an önce Rusya'dan Türkiye'ye gönderilmesini istiyor.
 
Lider Gıda Şirketi Avukatı Bahar Oğuzhan Üstüay, 21 aydır iş adamı Mevlüt Bulut'la sadece 2 kere görüştüklerini belirterek, Rusya ve Türkiye arasındaki devlet yetkilileri arasındaki görüşmelerinin devam ettiğini söyledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel