Trabzonlu grup Gümüşhane'de

Atatürk Kültür Merkezi’nde yapılan programı İl Özel İdaresi Genel Sekreteri İsmail Yalçın, Milli Eğitim Müdür Yardımcısı İbrahim Taş, 22. Dönem Milletvekili Sabri Varan, dernek yöneticileri, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.Öğrenci Yurdu Yönetim Kurulu B

Trabzonlu grup Gümüşhane'de

Atatürk Kültür Merkezi’nde yapılan programı İl Özel İdaresi Genel Sekreteri İsmail Yalçın, Milli Eğitim Müdür Yardımcısı İbrahim Taş, 22. Dönem Milletvekili Sabri Varan, dernek yöneticileri, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Öğrenci Yurdu Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Nas, konuşmasında gençliğin kendileri için çok önemli olduğunu “Gençliği olmayan toplumların, geleceği olmaz” veciz sözü ile vurgulayarak, “Gençlerimize biz çok önem veriyoruz. Bunun için diyoruz ki önce ahlak. Ahlaksız hiçbir şeyin olmayacağına inanıyoruz. Bizim için olmazsa olmazımız ahlaktır. Amacımız vatana, millete, ezana, bayrağa bağlı insanlar yetiştirmek. Gençlerimiz kıymetli ve önemlidir. Eğer gençlerimiz bugün babasına ‘moruk’ deyip, annesini kesiyorsa bunda hepimizin suçu var. Bu anlayışla öğrencilerimize hizmet veriyoruz” diye konuştu.

Nas’ın konuşmasının ardından programın müzik eğlence bölümüne geçildi. İlk olarak Gümüşhaneli Yunus Emre Yağlıdere sahne aldı. Yağlıdere’nin kendi yazdığı rap parçalara salonda bulunanlarda eşlik ederken daha sonra Trabzon’dan gelen rap grubu konser verdi. Konserin ardından siyasi parti liderlerinin taklitlerinın yapıldığı bir gösteri sunuldu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel