Trabzonlu gençten gençlik projelerine ücretsiz destek

2012 yılının Şubat ayında Trabzon’lu genç Cansın Şahin, internet ortamında kurulan “Clounel” adlı platform yepyeni bir girişim başlatarak Clouport Destek Programı ile projesi onaylanan şahıs ve derneklere ücretsiz olarak video, fotoğraf, grafik tasarımı v

Trabzonlu gençten gençlik projelerine ücretsiz destek

2012 yılının Şubat ayında Trabzon’lu genç Cansın Şahin, internet ortamında kurulan “Clounel” adlı platform yepyeni bir girişim başlatarak Clouport Destek Programı ile projesi onaylanan şahıs ve derneklere ücretsiz olarak video, fotoğraf, grafik tasarımı ve sosyal medya danışmanlığı hizmeti vermeye başladı.

Birçok proje yazarının kanayan yarası olan projelerini markalaştırma sorununa kesin bir çözüm getirmeyi planlayan Cansın Şahin, iş birliğine gitmek isteyen tüm dernek ve proje yazarlarına desteklerini açık bir şekilde ücretsiz olarak sunduğunu ifade etti.

Programın işleyişiyle ilgili olarak açıklamalarda bulunan Şahin, “Uzun süredir içerisinde bulunduğumuz bu büyük ailede gençler ve dernekler gerçekleştirdikleri projelerde muhteşem bir emek sarf ediyor ancak seslerini duyan insanlar azınlıkta kalıyor, bu da tamamen tanıtım eksikliğinden meydana gelen bir durumdu. Artık değil. Başvuru yapan birçok kişi ve kurumları kesinlikle geri çevirmeden değerlendiriyor onlarla iş birliğine gidiyoruz. Bizimle birlikte çalışmak isteyen amatör/profesyonel fotoğrafçı, kameraman veya video editörleri de gönüllülük çerçevesinde işbirliğine açığız. Programa katılmak isteyenleri clounel.com adresine başvuru yapmaya bekliyoruz” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel