Trabzonlu Gençlerden iyilik hamlesi

Trabzon Gençlik Merkezi üyeleri “Gençlerin İyilik Ağacı” Projesi kapsamında Çayırbağı Beldesi Doğankaya Köyü’nde bir dizi etkinlik yaptı.Trabzon Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Cemalettin Yazıcı öncülüğünde Düzköy ilçesi Doğankaya Köyü’ne giden gençl

Trabzonlu Gençlerden iyilik hamlesi

Trabzon Gençlik Merkezi üyeleri “Gençlerin İyilik Ağacı” Projesi kapsamında Çayırbağı Beldesi Doğankaya Köyü’nde bir dizi etkinlik yaptı.

Trabzon Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Cemalettin Yazıcı öncülüğünde Düzköy ilçesi Doğankaya Köyü’ne giden gençler daha önce “Genç Dönüşüm” faaliyeti adı altında üniversitede YGS sınavı sonrasında topladıkları kalem, kalemtraş ve silgileri Doğankaya İlköğretim Okulu ve Gülcena İlkokulu’ndaki öğrencilere dağıttılar.

İl Müdürü Cemalettin Yazıcı etkinlikte yaptığı konuşmada “Bakanlığımız tarafından 2012 yılında hayata geçirilen projeyle toplamış olduğumuz malzemeleri köy okullarına dağıtmaya devam ediyoruz. Projemizi tüm yıl boyunca sürdüreceğiz” dedi. Kırtasiye malzemelerini dağıtırken öğrencilerin gözlerindeki ışıltının kendilerini mutlu ettiğini söyleyen YAZICI, bu projesi hayata geçiren başta Gençlik ve Spor Bakanı Sayın Suat KILIÇ olmak üzere tüm bakanlık çalışanlarına teşekkür etti.

Okulda kırtasiye dağıtımını gerçekleştirdikten sonra gençler, öğrencilere üniversite bölümleri ile ilgili sunumlar yaptılar. Ayrıca öğrencilerde gençlere hazırlamış oldukları gösterileri sundular.

Okuldan sonra ev ev gezip Doğankaya Köyü halkıyla sohbet eden gençler, Gençlerin İyilik Ağacı Projesi kapsamında toplamış oldukları kıyafetleri dağıttılar. Köy halkının günlük işlerine yardımcı oldular.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel