Trabzonlu gençlerden Flipinlere yardım

Trabzon Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğüne bağlı Trabzon Gençlik Merkezleri Filipinler’de meydana gelen tayfun faciasının ardından ‘Zor Günlerinde yanlarında olalım!” sloganıyla yardım kampanyası başlattı.Trabzon’da bulunan yedi gençlik merkezi bu kam

Trabzonlu gençlerden Flipinlere yardım

Trabzon Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğüne bağlı Trabzon Gençlik Merkezleri Filipinler’de meydana gelen tayfun faciasının ardından ‘Zor Günlerinde yanlarında olalım!” sloganıyla yardım kampanyası başlattı.

Trabzon’da bulunan yedi gençlik merkezi bu kampanya için afişler asarak yardım kampanyasını duyurmaya çalışıyor. Türkiye genelinde başlatılan bu kampanyaya katılmak isteyenler Gençlik Ve Spor Bakanlığı nezdinde açılan hesap numarasına, bulundukları ildeki Gençlik Merkezleri aracılığıyla yardımlarını ulaştırabilecekler.

Hesap numarası ise şöyle:

“Halkbank Ankara Yenişehir Şubesi Hesap No: 0212-05002037, İban no: TR15 0001 2009 2120 0005 0020 37”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel