Trabzonlu genç sevgili mağduru

Trabzonlu M.K’nın (24) facebook,’ta tanıştığı kız başına bela oldu.Bir süre önce facebook’ta tanımadığı B. A (15) isimli genç kıza arkadaşlık isteği gönderen M.K, B.A’dan olumlu cevap alınca sanal ortamda konuşmaya başladılar. Sanal ortamda  başlayan arka

Trabzonlu genç sevgili mağduru

Trabzonlu M.K’nın (24) facebook,’ta tanıştığı kız başına bela oldu.

Bir süre önce facebook’ta tanımadığı B. A (15) isimli genç kıza arkadaşlık isteği gönderen M.K, B.A’dan olumlu cevap alınca sanal ortamda konuşmaya başladılar. Sanal ortamda  başlayan arkadaşlık iki tarafın bir birine gönül ilişkisi ile devam etti. M.K  facebook üzerinden “ Fotoğraflarından çok güzelsin seni yakından görmek istiyorum. “ şeklinde  mesaj yolladı.  Mesajın ardından A.B’nin yaşadığı ile doğru yola koyulan M.K başkent Ankara’da soluğu aldı.

Bir süre Başkent’e çifte kumrular gibi gezen gençlerin ayrılık vakti geldiğinde B.A, M.K’yi bırakmak istemeyerek “beni de Trabzon’a getir.” dedi. Kız arkadaşının bu isteğini kıramayan M.K, B.A’yı da alarak Trabzon’a geldi. B.A’nın ailesi kızları eve gelmeyince Ankara’da karakola giderek polis ekiplerine kızlarının evine gelmediğini belirterek kayıp başvurusunda bulundu. Polis ekipleri Türkiye genelinde B.A’nın bulunması için çalışma başlattı.

Trabzon merkezde sahilde gezen çiftin hareketlerinden şüphelenen polis ekipleri nüfus kâğıdı kontrolü yapmak istedi. B.A polis ekiplerine nüfus kağıdını verince herşey ortaya çıktı. 18 yaşından küçük olduğu gerekçesi ile B.A Trabzon emniyeti çocuk şubesine getirilerek ailesine haber verildi. M.K ise karakola getirilerek ifadesine başvuruldu. İfadesinde M.K, “ kız arkadaşımın 15 yaşından küçük olduğunu bilmiyordum.” Şeklinde ifade verdi.

Polis ekipleri M.K hakkında reşit olmayan kızı alı koymaktan işlem yapıldı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler