Trabzonlu genç kadın "Eşim Olmadan Asla"

Trabzon’un Akçaabat ilçesi Yaylacık mahallesinde yaşayan E.Y (33) bir yıl önce resmi nikahlı eşinde ayrıldı. Ayrılıktan bir süre sonra eski eşinin akrabası ile gönül ilişkisine girdi. Bir süre sonra E.Y eski eşinin akrabası ile evlendiE.Y’nin ailesi bu ev

Trabzonlu genç kadın "Eşim Olmadan Asla"

Trabzon’un Akçaabat ilçesi Yaylacık mahallesinde yaşayan E.Y (33) bir yıl önce resmi nikahlı eşinde ayrıldı. Ayrılıktan bir süre sonra eski eşinin akrabası ile gönül ilişkisine girdi. Bir süre sonra E.Y eski eşinin akrabası ile evlendi

E.Y’nin ailesi bu evliliğe karşı çıktı. Ailesinin karşı çıkmasına aldırmayan E.Y eşiyle birlikte yaşamaya devam etti. Bir süre sonra E.Y’nin yakın akrabaları kendisini Kahramanmaraş ilinin Göksun ilçesine getirerek zorla  burada bir evde tutmaya başladı.

Kendisine ailesinin baskı yaptığını ve eşinden boşanmasını istedikleri iddia eden E.Y yakın akrabalarının bir an boşluğundan yaralanarak polis ekiplerine sığınarak yardım istedi. Polis ekipleri kendisinin Göksun’da  zorla tutulduğunu söyleyen E.Y, “Eğer eşimi yanıma getirmezseler beni burada tutan akrabalarımdan şikayetçi olacağım. Ben severek evlendim eşimi istiyorum.”dedi.   

Polis ekipleri olay ile ilgili soruşturma başlattı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler