Trabzonlu genç hayata tutundu

Trabzon Endüstri Meslek lisesi birinci sınıf öğrencisi Berkan Aytin, beyninde bulunan damar yumağı rahatsızlığından kurtularak ikinci kez yaşama tutunduBerkan Aytin, Trabzon’un Aydınlıkevler Mahallesi’nde ikamet ediyordu. Bundan tam 5 yıl önce kahvaltı ma

Trabzonlu genç hayata tutundu

Trabzon Endüstri Meslek lisesi birinci sınıf öğrencisi Berkan Aytin, beyninde bulunan damar yumağı rahatsızlığından kurtularak ikinci kez yaşama tutundu

Berkan Aytin, Trabzon’un Aydınlıkevler Mahallesi’nde ikamet ediyordu. Bundan tam 5 yıl önce kahvaltı masasındayken aniden bayılması sonucu ailesi tarafından hastaneye kaldırıldı. Doktorlar Berkan’a beyinde damar yumağı teşhisi koydu. Berkan o dönemde Prof. Dr. İhsan Koz İlköğretim Okulu’nda okuyordu.
 
Annesi Güllü Aytin ile Babası İsmail Aytin, çocuklarını tedavi ettirmek için çok çaba sarf ettiler. Berkan’ın ağırlaşan tedavi masrafları neticesinde okuduğu Prof. Dr. İhsan Koz İlköğretim Okulu’nun Müdürü Hasan Uzun ve Okul Aile Birliği Başkanı Hülya Çeliktürk tarafından yardım kampanyası başlatıldı. Geçen yıl başlatılan yardım kampanyasına yoğun katılım oldu ve Berkan için gerekli para toplandı.
 
Berkan, Ankara Acıbadem Hastanesi’nde ciddi bir beyin ameliyatı geçirerek sağlığına kavuştu ve evine Trabzon’a döndü. Berkan’ın dönmesine sevinen Okul Müdürü Hasan Uzun, Müdür Yardımcısı Eşref Uzuntaş, Aile Birliği Başkanı Hülya Çeliktürk, Rehber Öğretmen Gülnaz Marabaoğlu ve aile birliği üyeleri Berkan’ı evinde ziyaret ettiler.
 
Ziyarette bir konuşma yapan Okul Müdürü Hasan Uzun, Berkan’ın sağlığına kavuşmasının en çok annesi ve babasını sevindirdiğini belirterek, “Bizde bir evladımız olan Berkan’ın sağlığına kavuşması en az annesi babası kadar bizleri de sevindirmiştir. İnşallah bundan sonra daha bir şey olmadan hayata atılarak okulunu okur ve çok başarılı olur. Allah hiçbir anne babaya evlat acısını yaşatmasın. Evlat acısını yaşamak çok zordur.
 
Her şeyde bir sebep vardır. Berkan’ın sağlığına kavuşması için çaba sarf eden okul yöneticilerimiz, okul aile birliğimiz ve velilerimize teşekkür ediyoruz” dedi. Okul Aile Birliği başkanı Hülya Çeliktürk ise, Berkan’ın sağlığına kavuştuğu için çok sevindiklerini dile getirerek, “Okulumuzda okuyan her yavrumuz bizim için değerlidir.
 
Berkan’ı bu zor gününde yalnız bırakmayan okul müdürümüze, velilerimize çok teşekkür ediyorum” diye konuştu. Berkan’ın annesi Güllü Aytin, çocuğunun sağlığına kavuşmasıyla büyük sevinç yaşadığını dile getirerek,”Bir anne baba için en zor acı evlat acısıdır. Allah’ım kimseye evlat acısını yaşatmasın. 5 senedir çok zorluk çektik.
 
Bu zor günümüzde yanımızda olan herkese teşekkür ediyorum. Herkesten Allah razı olsun. İnsan insana bu zor günde yardımcı oluyor. Bizi yalnız bırakmayan herkese teşekkür ediyorum ve haklarını helal etsinler diyorum” ifadelerine yer verdi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel