Trabzonlu genç Gümüşhane'yi temsil edecek

Önümüzdeki sezon Türkiye Bayanlar Voleybol üçüncü liginde Gümüşhane’yi temsil edecek olan Gümüşhane Gençlerbirliği, İdmanocağı bayan voleybol takımında forma giyen Sena Çelenkoğlu ile 1 yıllığına sözleşme imzaladı.  Kulüp Asbaşkanı Arife Eleman, 2. lig ol

Trabzonlu genç Gümüşhane'yi temsil edecek
Önümüzdeki sezon Türkiye Bayanlar Voleybol üçüncü liginde Gümüşhane’yi temsil edecek olan Gümüşhane Gençlerbirliği, İdmanocağı bayan voleybol takımında forma giyen Sena Çelenkoğlu ile 1 yıllığına sözleşme imzaladı. 
 
Kulüp Asbaşkanı Arife Eleman, 2. lig olan hedefi doğrultusunda iyi bir takım kurmaya çalıştıklarını belirterek, daha önce ikinci ligde İdmanocağı bayan voleybol takımında başarı ile mücadele eden Sena Çelenkoğlu ile anlaştıklarını söyledi.
Mevkilerinde tecrübeli ve iyi oyuncuları transfer etmeye çalıştıklarını belirten Eleman, “Kendisi bu sezon takımımızda forma giyecektir. Kendisini kutluyor ve hayırlı olsun diyoruz. Transfer çalışmalarımız aralıksız devam ediyor. Hafta sonuna kadar iki oyuncu kardeşimizle daha inşallah sözleşme imzalayacağız. Transfer çalışmalarımızı tamamlayıp 25 Ağustos tarihinde sezon hazırlıklarına başlayacağız.” dedi.
Gümüşhane Gençlerbirliği’nin başarısı için takım olarak ellerinden gelen bütün gayreti göstereceklerini belirten yeni transfer Sena Çelenkoğlu, takım olarak en büyük hedeflerinin ikinci lige çıkmak olduğunu söyledi.
Sena Çelenkoğlu’nun 1994 Trabzon doğumlu, 1,70 metre boyunda olduğu ve libero mevkiinde oynadığı bildirildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel