Trabzonlu genç Erdoğan'la buluştu

Trabzon Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'nde Gençlik Liderliği yapan Mahmut Aydın Trabzon'u temsilen Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın makamına çıktı.19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı'nda Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Başb

Trabzonlu genç Erdoğan'la buluştu

Trabzon Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'nde Gençlik Liderliği yapan Mahmut Aydın Trabzon'u temsilen Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın makamına çıktı.

19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı'nda Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve TBMM Başkanı Cemil Çiçek'i Trabzon'u temsilen genç sıfatıyla ziyaret eden Aydın, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde (TBMM) bir konuşma yaptı.

Trabzon'un ve gençliğin önemine değinen Aydın, "Türkiye Cumhuriyeti Devleti ilelebet payidar kalacaktır. Biz gençler ulusumuza, ülkemize sahip çıkıp devralacağımız bayrağı daha da ileri seviyeye çıkartmaya çalışacağız" dedi.

Aydın, devlet erkanına çeşitli hediyeler sundu.

 

45.20120530204401.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler