Trabzonlu genç dolandırıldı

Trabzon'da bir kişi, bir süre önce tanıştığı Bulgar uyruklu kadın tarafından 3 bin 500 Euro dolandırıldığı gerekçesiyle savcılığa başvurdu.M.Y. (24) adlı kişi, bir süre önce tanıştığı Bulgar uyruklu M.Y. (43) ile arkadaş olmasının ardından ülkesine dönen

Trabzonlu genç dolandırıldı

Trabzon'da bir kişi, bir süre önce tanıştığı Bulgar uyruklu kadın tarafından 3 bin 500 Euro dolandırıldığı gerekçesiyle savcılığa başvurdu.

M.Y. (24) adlı kişi, bir süre önce tanıştığı Bulgar uyruklu M.Y. (43) ile arkadaş olmasının ardından ülkesine dönen bayanla görüşmesini telefon ve internet üzerinden sürdürdü.

Bayan M.Y., Trabzonlu gence Trabzon'a gelmek istediğini ancak 3 bin 500 Euro paraya ihtiyacı olduğunu belirtti. Bunun üzerine genç, M.Y.'ye banka havalesi ile istediği parayı gönderdi.

Ancak bir müddet sonra bayan M.Y.'nin Trabzon'a gelmemesi, telefonlara da cevap vermemesi üzerine M.Y. de dolandırıldığını anladı. M.Y., Trabzon Cumhuriyet Başsavcılığına başvurarak bayandan şikayetçi oldu.

Öte yandan yetkililer, + 359 ön kod numaralı ile başlayan ve Bulgaristan'dan yapılan telefon aramalarında dikkatli olunmasını istedi. Bulgaristan'da yaşayan ve Türkçe bilen genç kızların + 359 ön kod numarası ile Türkiye'de yaşayan erkekleri aradıkları ve evlenme vaadiyle para istedikleri bu yolla birçok Türk erkeğinin dolandırıldığı öğrenildi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel