Trabzonlu genç cinayet kurbanı!

Samsun'da biri lise öğrencisi iki genç arasında çıkan tartışmada 18 yaşındaki Murat Ardal, lise öğrencisi 16 yaşındaki Trabzonlu Onur Terzi'yi bıçaklayarak öldürdü. Kaçan Murat Ardal, kovalamaca sonucu polis tarafından yakalandı.Olay, dün saat 15.30 sıral

Trabzonlu genç cinayet kurbanı!

Samsun'da biri lise öğrencisi iki genç arasında çıkan tartışmada 18 yaşındaki Murat Ardal, lise öğrencisi 16 yaşındaki Trabzonlu Onur Terzi'yi bıçaklayarak öldürdü. Kaçan Murat Ardal, kovalamaca sonucu polis tarafından yakalandı.

Olay, dün saat 15.30 sıralarında merkez İlkadım İlçesi İstasyon Mahallesi'nde meydana geldi.

111.20131225140118.jpg

İlkadım Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi Metal Bölümü 11'sınıf öğrencisi Onur Terzi bu sabah derslere girdikten sonra okuldan ayrıldı. Öğleden sonraki derslere girmeyen Terzi, okulun yanındaki parkta zaman geçirdikten sonra İstiklal Caddesi'nde dolaşırken okuluna 10 metre uzaklıkta Murat Ardal ile karşılaştı. Yan yana geçen iki kişi çarpışınca aralarında tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine Murat Ardal, üzerindeki bıçakla Terzi'yi bıçakladıktan sonra kaçtı. Parkta görevli zabıta ve okulun özel güvenlikçisinin yardımıyla hastaneye kaldırılan ve ameliyata alınan Onur Terzi, bu sabah öldü.

Kaçmaya çalışan Murat Ardal, verilen eşkal üzerine polis tarafından kovalanmaya başlandı. Ara sokaklardaki kovalamaca sonucu Ardal, polis tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Ailenin tek erkek çocuğu olan Onur Terzi'nin ölüm haberini alan arkadaşları hastaneye akın etti. 3 çocuk sahibi olan anne Nuran ve baba Sultan Terzi, yakınları tarafından teselli edilmeye çalışıldı. Hastane bahçesinde toplanan öğrenciler birbirlerine sarılarak ağladı. Yapılan otopsi ardından Terzi'nin cenazesi toprağa verilmek üzere memleketi Trabzon'un Sürmene İlçesi’ne gönderildi. soruşturmanın devam ettiği açıklandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel