Trabzonlu Gaziye karşılama!

Diyarbakır’ın Silvan ilçesinde 14 Temmuz 2011 günü 13 şehidin verildiği çatışmada yaralanan gazi Regaip Özdemir, Trabzon’a gelişinde havalimanında karşılandı.Ankara Gülhane Askeri Tıp Akademisi'nde (GATA) 35 gündür tedavi gören gaziyi Trabzon Havalimanı’n

Trabzonlu Gaziye karşılama!

Diyarbakır’ın Silvan ilçesinde 14 Temmuz 2011 günü 13 şehidin verildiği çatışmada yaralanan gazi Regaip Özdemir, Trabzon’a gelişinde havalimanında karşılandı.

Ankara Gülhane Askeri Tıp Akademisi'nde (GATA) 35 gündür tedavi gören gaziyi Trabzon Havalimanı’nda karşılamaya Vali Dr. Recep Kızılcık, AK Parti Trabzon Milletvekili Aydın Bıyıklıoğlu, Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Araklı Belediye Başkanı Recep Çebi, Regaip Özdemir’in ailesi ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Vali Kızılcık, 13 şehit verilen Diyarbakır'ın Silvan ilçesinde teröristlerle girilen çatışmada cesurca savaşan ve yaralanan Regaip Özdemir’in her zaman yanında olduklarını ifade ederek Regaip Özdemir’e “Geçmiş olsun” dileğinde bulundu. Regaip Özdemir’in yaşıyor olmasının bir sevinç kaynağı olduğunu ifade eden Vali Kızılcık, “Gazilik, şehitlikle birlikte en önemli, en şerefli ve en kutsal mertebelerden bir tanesidir. Bu anlamda da sizleri kutluyorum, tebrik ediyorum. Bundan sonra Türk Milleti’nin gözünde bir gazi olarak anılacaksınız. Allah sizi, ailenize, çocuklarınıza, vatanımıza, devletimize ve bize bağışladı. Yaşıyor olmanız bizim için büyük sevinç kaynağıdır” şeklinde konuştu.

Karşılama sonrası Regaip Özdemir babası İsmet ve annesi Ayşe Özdemir ile birlikte Araklı’da bulunan evine giderek istirahata çekildi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel