Trabzonlu Gazilerden haber var!

 10 Mehmetçiğin şehit olduğu 63 Mehmetçiğin yaralandığı Bingöl saldırısında yaralanarak tedavi altına alınan Trabzonlu askerlerin durumları iyiye gidiyor.Haber61 muhabiri ile bugün telefonda görüşen 347. Kısa dönem er Emere Çete sağlık durumunun iyi olduğ

Trabzonlu Gazilerden haber var!

 

10 Mehmetçiğin şehit olduğu 63 Mehmetçiğin yaralandığı Bingöl saldırısında yaralanarak tedavi altına alınan Trabzonlu askerlerin durumları iyiye gidiyor.

Haber61 muhabiri ile bugün telefonda görüşen 347. Kısa dönem er Emere Çete sağlık durumunun iyi olduğunu söyledi. Çete, “durumum iyi şu an Bingöl Devlet hastanesinden çıktım ve askeri kışlamdayım.  Bir hafta içerisinde Trabzon’a döneceğim. Bir ay izin verdiler bize.”dedi.

Diğer yaralı Trabzonlu askerlerin Bingöl Devlet hastanesinde yattığını söyleyen Çete, “ diğer Trabzonlu devrelerimin durumu iyi Kenan Latifoğlu’nun parmaklarından yara almıştı. Burada ameliyat oldu durumu onunda çok iyi o şimdi hastanede. Ercan Kalafat’ın ise omzundan yara aldı. Şuanda onunda hafif yarasına Bingöl Devlet hastanesinde müdahale ediliyor. Onunda durumları iyi bizi merak etmeyin.”şeklinde konuştu.

Bingöl’deki hain saldırıda üç Trabzonlu kısa dönem asker yaralanmıştı. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel