Trabzonlu Gazi baba ocağında

Afyonkarahisar’da geçtiğimiz hafta meydana gelen 25 askerin şehit olduğu mühimmat deposu patlamasından yaralı olarak kurtulan er Fethi Tuna, olay sonrası baba ocağı Trabzon’un Sürmene ilçesindeki evine geldi. Patlama sonrası tedavi gördüğü hastaneden tabu

Trabzonlu Gazi baba ocağında

Afyonkarahisar’da geçtiğimiz hafta meydana gelen 25 askerin şehit olduğu mühimmat deposu patlamasından yaralı olarak kurtulan er Fethi Tuna, olay sonrası baba ocağı Trabzon’un Sürmene ilçesindeki evine geldi. 

Patlama sonrası tedavi gördüğü hastaneden taburcu olduktan sonra Trabzon’un Sürmene ilçesi Oylum beldesi Merkezüstü mevkiindeki babası Abdullah Tuna’ya ait eve gelen Fethi Tuna, basın mensuplarının sorularını cevapsız bırakırken, “Geçmiş olsun” ziyaretlerini kabul ediyor.

Tuna’yı ziyarete gelenler arasında AK Parti Trabzon Milletvekili Faruk Nafiz Özak, Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Sürmene Belediye Başkanı Fikri Usta ile birlikte Afyonkarahisar’da 25 askerin şehit olduğu patlamada şehit olan Trabzonlu Piyade er Onur Fikret Dülger’in amcası İsmail Dülger de yer aldı.

44.20120913151510.jpg

“Geçmiş olsun” ziyaretinde konuşan Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, ülke için hizmet ederken şehit olan tüm emniyet güçlerine Allah’tan rahmet, gazi olan askerlere de sağlıklı ve uzun ömürler diledi.

Gümrükçüoğlu, bu ülkeyi canları ve kanları pahasına koruyan tüm asker ve emniyet güçlerine minnet borçlu olduklarını ifade ederek “Patlamada şehit olan 25 Mehmetçiğimiz hepimizi derin bir üzüntüye boğdu.

11111.jpg

Şehit olan askerlerimizin ailelerine ve Türk milletine sabırlar, yaralı askerlerimize de acil şifalar diliyorum” temennisinde bulundu.

Ziyarette ayrıca tüm şehitler ve gaziler için dua edildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel