Trabzonlu Doktor Yakup Midi kaza kurbanı

Haber61 – Haber Merkezi – Tekirdağ’da meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden Doktor’un ateşi Trabzon’un Arsin ilçesine düştü. Edinilen bilgiye göre;  Tekirdağ’ın Çorlu İlçesinde yakıtı biten otomobiline  yardım çağırmak için yola çıkan Trabzonlu

Trabzonlu Doktor Yakup Midi kaza kurbanı

Haber61 – Haber Merkezi – Tekirdağ’da meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden Doktor’un ateşi Trabzon’un Arsin ilçesine düştü. Edinilen bilgiye göre;  Tekirdağ’ın Çorlu İlçesinde yakıtı biten otomobiline  yardım çağırmak için yola çıkan Trabzonlu Doktor Yakup Midi; 06 FJ 0595 plakalı tırın altında kalarak can verdi.

YARDIMA GİDİYORDU

İstanbul yönünden Edirne istikametine giderken 34 AF 5452 plakalı aracına yardım isteyeceği sırada talihsiz bir şekilde kazaya kurban giden doktorun cansız bedeni Çerkezköy Devlet Hastanesine kaldırıldı. Midi, İstanbul Havalimanında uzun süre doktor olarak görev yapıyordu. Midi’nin Gülhane Askeri Tıp Akademisi Mezunu olduktan sonra tabip subaylığı bıraktığı ve Sağlık Bakanlığında göreve başladığı öğrenildi.

SÜRÜCÜ KENDİNİ İHBAR ETTİ

Öte yandan Tır sürücüsü Özkan E, gözaltına alınarak Çorlu İlçe Emniyet müdürlüğünde ifade verdi. Sürücünün polis ekiplerine vermiş olduğu ifadede, “ Yolda bir kişiye çarptığımı fark ettim ve polisi aradım. Onlardan yardım istedim. Kazaya bulaştığım için çok üzgünüm.”kelimelerine yer verdiği öğrenildi.

Haber : Şükrü Üçüncü / İstanbul 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel