Trabzonlu çıldırmak üzere

Haber61 – Haber Servisi – Trabzon sokaklarından son 1 aydır gezen seçim arabaları vatandaşları canından bezdirdi. Trabzonlular seçim araçlarında çalınan bangır bangır şarkılar ve atılan nutuklardan bıktıklarını ifade ederken buna bir çare bulunmasının ger

Trabzonlu çıldırmak üzere

Haber61 – Haber Servisi – Trabzon sokaklarından son 1 aydır gezen seçim arabaları vatandaşları canından bezdirdi. Trabzonlular seçim araçlarında çalınan bangır bangır şarkılar ve atılan nutuklardan bıktıklarını ifade ederken buna bir çare bulunmasının gerekli olduğu ifade ettiler. Seçim araçları oy kullanmamısının etkilemediği savunan Trabzon sakinleri, “ hastanelerin yanlarından çok gürültülü bir şekilde geçiyorlar. Buda yetmiyor korna çalıyorlar art arda gidiyorlar. Sınıf’ta öğrenciler, Hastane de hastalar rahatsız oluyor. Şu seçim bir bitse de kurtarsak.”dedi. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler