Trabzonlu Çavdar diplomayı O'ndan aldı

Trabzon'un Vakfıkebir İlçesi'nde iş adamı olan ve Mali Müşavir, 22. Dönem CHP Trabzon Milletvekili adayı Zülküf Çavdar’ın oğlu İlker Çavdar, birincilikle bitirdiği Yıldız Teknik Üniversitesi Mühendislik Bölümü diplomasını Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın

Trabzonlu Çavdar diplomayı O'ndan aldı

Trabzon'un Vakfıkebir İlçesi'nde iş adamı olan ve Mali Müşavir, 22. Dönem CHP Trabzon Milletvekili adayı Zülküf Çavdar’ın oğlu İlker Çavdar, birincilikle bitirdiği Yıldız Teknik Üniversitesi Mühendislik Bölümü diplomasını Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın elinden aldı.

Yıldız Teknik Üniversitesi Kampusünde düzenlenen muhteşem tören sırasında öğrenciler ve veliler duygu dolu anlar yaşadılar. Bölüm birincilerine ise diplomalarını Başbakan Recep Tayyip Erdoğan verdi. Vakfıkebir’in ve bölgenin gururu olan İlker Çavdar’a diplomasını veren Başbakan Erdoğan, önce nereli olduğunu sordu.

44444444.20121007150851.jpg

Vakfıkebirli cevabını alınca, törende hazır bulunan baba Zülküf ve anne Emine Çavdar'a bakarak tebrik etti. Alkışlar arasında diplomasını alan İlker Çavdar’ın çok heyecanlı olduğu gözlenirken, ailesi ise büyük mutluluk yaşadılar.

500000000000.20121007150901.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel