Trabzonlu bu paralara dikkat!

Haber61.Net – Haber Servisi - Trabzon’un Ortahisar İlçesi İskenderpaşa Mahallesinde yabancı uyruklu şahısların piyasaya sahte para süreceğinin ihbarını alan Trabzon Emniyeti Kaçakçılık ve Organize Suçlar (KOM) ekipleri yapmış olduğu çalışama 4 Bin TL ele

Trabzonlu bu paralara dikkat!
Haber61.Net – Haber Servisi - Trabzon’un Ortahisar İlçesi İskenderpaşa Mahallesinde yabancı uyruklu şahısların piyasaya sahte para süreceğinin ihbarını alan Trabzon Emniyeti Kaçakçılık ve Organize Suçlar (KOM) ekipleri yapmış olduğu çalışama 4 Bin TL ele geçirdi. 
 
Edinilen Bilgiye göre; KOM şube ekipleri, D.K (22) R.G (23) ve M.T (29) isimli şahıslar hakkında ihbarı değerlendirmek üzere harekete geçti. Gürcistan uyruklu bu üç kafadar kendi ülkelerinde basmış oldukları sahte para ile birlikte Trabzon’a gelene kadar Artvin ve Rize’de paraların bir kısmı ile alış veriş yaparak piyasa sürdükleri öğrenildi. 
 
Polis Ekipleri; Üç yabancı uyruklu kalpazanı kıs kıvrak yakaladı şahısların üzerinden 68 adet 50 TL çıkarken şahıslar hakkında Parada Sahtecilik suçundan işlem yapıldı. 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel