Trabzonlu Boz'un Kenyalı kadın ile başı dertte

Haber61 – Haber Merkezi – Trabzonlu babanın Kenyalı kadın ile başı dertte. Edinilen bilgiye göre; 1989 yılında Almanya’ya giden Nadir Boz, burada tanıştığı Kenya uyruklu Noor Tamimi ile dünya evine girdi. 2001 yılında bu evlilikten Mert Matin ve Mohsin ad

Trabzonlu Boz'un Kenyalı kadın ile başı dertte

Haber61 – Haber Merkezi – Trabzonlu babanın Kenyalı kadın ile başı dertte. Edinilen bilgiye göre; 1989 yılında Almanya’ya giden Nadir Boz, burada tanıştığı Kenya uyruklu Noor Tamimi ile dünya evine girdi. 2001 yılında bu evlilikten Mert Matin ve Mohsin adında ikiz çocuklar dünyaya geldi. Bir süre sonra Nadir Boz, Kenyalı gelin ile boşandı. Boz, o tarihte çocuklarını alarak Trabzon’a geldi. Kenyalı Tamimi; Köln aile mahkemesine başvurarak çocukların velayetini kendisine verilmesini istedi ve mahkemede bu yönde karar verdi.

Kenyalı gelin davasından vazgeçmedi Türkiye’ye gelerek çocuklarını aramaya başladı. Trabzon’a gelen kadın bir süre burada çocuklarını izini sürdü fakat bir şey elde edemedi.  Tamimi, Ankara’ya giderek Adalet Bakanlığa başvuruda bulundu. Eski eşi hakkında şikayet dilekçesi yazan Kenyalı kadın, ikizlerinin uluslar arası alanda kaçırıldığı başvurusunda bulundu. Adalet Bakanlığı ikizlerin bulunması için 81 il emniyet müdürlüğü ile milli eğitim il müdürlüklerine arama kararı gönderdi. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel