Trabzonlu boksörler on numara!

Polonya’da 6-9 Nisan tarihleri arasında yapılan Uluslararası Boks Turnuvası’nda Trabzonlu 2 genç boksör gümüş madalya kazanarak Türkiye’nin ve Trabzon’un gururu olurken, Almanya’da yapılan turnuvada ise Çetin Özdemir 64 kilogram da altın madalya aldı.Fati

Trabzonlu boksörler on numara!

Polonya’da 6-9 Nisan tarihleri arasında yapılan Uluslararası Boks Turnuvası’nda Trabzonlu 2 genç boksör gümüş madalya kazanarak Türkiye’nin ve Trabzon’un gururu olurken, Almanya’da yapılan turnuvada ise Çetin Özdemir 64 kilogram da altın madalya aldı.

Fatih Keleş 60 kilogramda altın madalya kazanırken, A.Kadir Köroğlu da 69 kilogram da gümüş madalya kazandı. Trabzon Belediye Boks Antrenörü Nazım Dalkıran, yaptığı açıklamada “Avrupa Şampiyonası öncesi yapılan böyle büyük bir turnuvada büyük bir başarıya imza atarak kendilerini gösterdiler. Almanya’da yapılan turnuvada ise Çetin Özdemir 64 kilogram da altın madalya aldı. Bu üç sporcumuz bir aksilik olmazsa Haziran ayında Ankara’da yapılacak olan Avrupa Şampiyonası’nda Türkiye ve ilimizi temsil edecekler. Biz bu çıtayı daha üst seviyelere yükseltmek için mücadele ediyoruz. Bizlere destek olan tüm spor camiasına teşekkür ediyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel