Trabzonlu bakana Cannes'den ödül

Dünyanın en önemli gayrimenkul etkinliklerinden olan ve Cannes'da düzenlenen MIPIM Fuarı'nda bu yıl Türkiye'nin tanıtımı zirveye çıkarken, Türkiye'de büyük bir kentsel dönüşüm hamlesi gerçekleştiren Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar'a da özel ö

Trabzonlu bakana Cannes'den ödül

Dünyanın en önemli gayrimenkul etkinliklerinden olan ve Cannes'da düzenlenen MIPIM Fuarı'nda bu yıl Türkiye'nin tanıtımı zirveye çıkarken, Türkiye'de büyük bir kentsel dönüşüm hamlesi gerçekleştiren Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar'a da özel ödül geldi.

 
Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar'a arsa satışı karşılığı gelir paylaşımı modeli ile kaynak yaratarak, alt gelir grubuna yönelik 500 bin adet sosyal konut üretimini gerçekleştirmesinden dolayı ödül takdim edildi.
 
TÜRKİYE ONUR ÜLKESİ
 
Dünyanın en büyük gayrimenkul fuarlarından olan ve bu yıl 12-15 Mart 2013 tarihlerinde düzenlenen MIPIM'de Onur Ülkesi seçilen Türkiye'nin tanıtımı uluslararası arenada zirveye çıkarken, dev fuarda Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar da ödüllendirildi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel