Trabzonlu askerin son durumu

Dün gece Van'ın Saray İlçesi'nde terör örgütü hain PKK mensuplarınca yük trenine düzenlenen mayınlı saldırının ardından bölgeye sevk edilen askerlerimizi hedef alan saldırıda el yapımı patlayıcının uzaktan kumanda ile patlatılması sonucu aralarında Trabzo

Trabzonlu askerin son durumu

Dün gece Van'ın Saray İlçesi'nde terör örgütü hain PKK mensuplarınca yük trenine düzenlenen mayınlı saldırının ardından bölgeye sevk edilen askerlerimizi hedef alan saldırıda el yapımı patlayıcının uzaktan kumanda ile patlatılması sonucu aralarında Trabzonlu Jandarma er İsmail Şahin, 1 Astsubay, 1 Uzman Jandarma Çavuş ve 1 jandarma erinin bulunduğu askerimiz yaralandı.

Demirci patlama sırasında ağır yaralanması sonucu Ankara Gülhane Askeri Tıp Akademisi'ne (GATA) sevk edildi.

Yaralı askerin baba ocağı Trabzon’un Düzköy ilçesi Çayırbağı köyündeki evine gelen Trabzon İl Jandarma komutanı yaralı askerin ailesine durumu bildirdi.

Demirci'nin ailesi Ankara GATA'ya gitti. Patlama sonucu bir bacağının koptuğu belirtilen Trabzonlu Jandarma Er İsmail Şahin'in bugün sabah saatlerinde ameliyata alındığı ve öğle saatinden sonra da ikinci ameliyata girdiği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel