Trabzonlu askerin durumu iyi

Hakkari’nin Dağlıca Askeri birliklerine bağlı Yeşiltaş karakoluna hain terörist güçlerce yapılan saldırıda 8 Mehmetçik Şehit 16 Mehmetçik ise yaralanmıştı.8 şehit Mehmetçik memleketlerinde son yolculuğuna uğurlanırken 16 Mehmetçik ise Van ve Diyarbakır’da

Trabzonlu askerin durumu iyi

Hakkari’nin Dağlıca Askeri birliklerine bağlı Yeşiltaş karakoluna hain terörist güçlerce yapılan saldırıda 8 Mehmetçik Şehit 16 Mehmetçik ise yaralanmıştı.

8 şehit Mehmetçik memleketlerinde son yolculuğuna uğurlanırken 16 Mehmetçik ise Van ve Diyarbakır’da bulunan askeri hastanelerde tedavi altına alınarak sağlık durumları kontrol ediliyor.

16 yaralı askerlerden birisi olan başından ve koluna saplanan şarapnel parçaları ile yaralanan Piyade Er Ömür Arslan Van’da bulunan askeri hastaneden Ankara’da bulunan Gülhane Askeri Tıp Akademisi’ne (GATA) sevk edildi.

Elde edilen bilgiye göre yaralı asker Ömür Arslan’ın babasının da Ankara GATA’ya giderek oğlunun yanında bulunacağı bildirildi.   

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler