Trabzonlu asker sırra kadem bastı

Vatani görevi için gittiği Kastamonu Gölköy'de, dört gün önce acemilik eğitimini tamamladıktan sonra dağıtım iznine çıkan Mesut Perktaş'ın Trabzon'daki ailesi, çocuklarından bir daha haber alamadı.Acemilik eğitim süresince çocuğuyla her gün telefonla konu

Trabzonlu asker sırra kadem bastı

Vatani görevi için gittiği Kastamonu Gölköy'de, dört gün önce acemilik eğitimini tamamladıktan sonra dağıtım iznine çıkan Mesut Perktaş'ın Trabzon'daki ailesi, çocuklarından bir daha haber alamadı.

Acemilik eğitim süresince çocuğuyla her gün telefonla konuştuğunu belirten anne Kübra Perktaş, yaptığı açıklamada, en son 5 Mayıs'ta konuştuğu Mesut Perktaş'tan bir daha haber alamadığını söyledi.

Askere gitmeden önce çocuğuna depresif bozukluk tanısı konulduğunu dile getiren Perktaş, ''Dağıtım iznine çıkmadan bir süre önce bulunduğu birlik tarafından Ankara'da hastaneye götürülmüş, tetkikin ardından birliğine geri getirilmişti. O zaman bize kendisine 'çürük raporu' verilebileceğinden bahsetmişti. Acemi birliğindeki eğitimi bitti ve birliğindeki görevliler 5 Mayıs'ta onunla birlikte 20 arkadaşını otogara, dağıtım izinlerini kullanmaları için bırakmışlar. Ancak kendisi Trabzon yerine Ankara'ya gitmiş'' dedi.

Oğlundan bir daha haber alamadıklarını ve konuyu polise bildirdiklerini ifade eden Perktaş, ''Oğlum önceden böyle bir şey yapmamıştı ancak 4 gündür kendisinden haber alamıyoruz ve hayatından endişe ediyoruz. Dağıtıma çıkacağı gün üzerinde para yokmuş ve bizden de istemedi. Tek dileğim onu görenlerin duyarlı davranarak polise başvurması'' diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler