Trabzonlu amcadan ilginç istek!

TRABZON Valiliği'ne gelen 80 yaşındaki Hasan Koz, vali yardımcısı ile görüşerek, kendine eş bulunması için yardım istedi.Arsin İlçesi'nde yalnız yaşadığı öğrenilen Hasan Koz, bugün Trabzon Valiliği’ne geldi ve Vali Recep Kızılcık ile görüşmek istedi. Vali

Trabzonlu amcadan ilginç istek!

TRABZON Valiliği'ne gelen 80 yaşındaki Hasan Koz, vali yardımcısı ile görüşerek, kendine eş bulunması için yardım istedi.

Arsin İlçesi'nde yalnız yaşadığı öğrenilen Hasan Koz, bugün Trabzon Valiliği’ne geldi ve Vali Recep Kızılcık ile görüşmek istedi. Vali Kızılcık'ın makamında olmadığının bildirilmesi üzerine bu kez Vali Yardımcısı Aziz Mercan ile görüşen Koz, eşini yıllar önce kaybettiğini anlattı ve kendisine uygun bir hayat arkadaşı bulunması için yardım talebinde bulundu.

Hasan Koz'un, Vali Yardımcısı Mercan'a, "Köyde yıllardır tek başıma yaşıyorum. Canıma tak dedi. Evde benimle sohbet edecek, sesini duyabileceğim birini arıyorum. Bir hayat arkadaşına ihtiyacım var. Hayat tek başına çekilmiyor. Daha önce de evlenmek istedim ama beni dolandırdılar. Bulduklarım ev, mal ve para istediler. Başka çare kalmayınca valiliğe gelip yardım istemek zorunda kaldım. Bana uygun bir eş bulsunlar" dediği öğrenildi.

Koz, kendine ulaşılabilecek bir telefon numarası bıraktıktan sonra valilikten ayrıldı.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler