Trabzonlu 3 çiftçi kadını dolandırdılar!

Haber61.Net haber Merkezi - Trabzon’un Sürmene İlçesinde 12 dönüm “Çay Bahçesi” olan çiftçi M.Z, S.O ve Ö.O adlı kız kardeşler arazilerinde yetişen çayların O.Ö, isimli bir erkek şahıs tarafından yevmiyeci tutularak kestirildiğini iddia ederek Sürmene Emn

Trabzonlu 3 çiftçi kadını dolandırdılar!
Haber61.Net haber Merkezi - Trabzon’un Sürmene İlçesinde 12 dönüm “Çay Bahçesi” olan çiftçi M.Z, S.O ve Ö.O adlı kız kardeşler arazilerinde yetişen çayların O.Ö, isimli bir erkek şahıs tarafından yevmiyeci tutularak kestirildiğini iddia ederek Sürmene Emniyet Müdürlüğüne giderek şikâyetçi oldular.
 
GEÇEN YIL KESTİ
 
Kadınların vermiş olduğu ifadede “ Geçen yılın son çayında bizden izin almadan arazimize kişileri sokarak bizlerin tarlasındaki mahsulü yevmiyecilere kestiren O.Ö, sonrasında özel sektöre kendi hesabına çayları vererek parasını alarak gitti. Kendisi Kırıkkale ilinde oturuyor şikâyetçiyiz.”dedikleri ve iddialarda bulundukları öğrenildi.
 
“BİZDE İL DIŞINDAYIZ”
 
Güvenlik güçlerinin kendilerine neden şimdi başvurdunuz sorusu üzerine ise bizlerde il dışında yaşadığımız için geç gördük bilgisini verdi. Polis ekipleri O.Ö, hakkında hakkı olmayan yere tecavüz ve hırsızlıktan işlem başlattı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel