Trabzon'dan Van'a kış yardımı

Trabzon Emniyet Müdürlüğü kış şartlarının ağırlaştığı Van’da depremzedelerin kullanmaları için yardım kolileri hazırladı.Trabzon Emniyet Müdürlüğü’ne yeni atanan Emniyet Müdürü Ertan Yavaş’ın önerisiyle birim içerisinde üst ve orta kademe yöneticiler tara

Trabzon'dan Van'a kış yardımı

Trabzon Emniyet Müdürlüğü kış şartlarının ağırlaştığı Van’da depremzedelerin kullanmaları için yardım kolileri hazırladı.

Trabzon Emniyet Müdürlüğü’ne yeni atanan Emniyet Müdürü Ertan Yavaş’ın önerisiyle birim içerisinde üst ve orta kademe yöneticiler tarafından istirahat saatlerinden ödün verilerek kolilerin hazırlanması için alışveriş yapıldı. 5 koli içerisinde 48 paket en kaliteli temel ihtiyaç malzemeleri olan kışlık kazak, gömlek, fanila, çorap gibi giyecek malzemelerin yanında diğer ihtiyaç malzemeleri de yer alıyor. Hazırlanan koliler kargo yolu ile Trabzon Emniyeti önünden Van’daki depremzedelere gönderilmek üzere yola çıktı.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel