Trabzon'dan Van'a kampanya

Trabzon Belediyesi Vanlı depremzede çocuklara ulaştırılmak üzere ''Trabzon'dan Van'a Oyuncak Kardeşliği'' kampanyası başlattı. Kampanya çerçevesinde Belediye Kültür Müdürlüğü'ne bağışlanacak oyuncaklar, daha sonra düzenlenecek törenle Van'daki çocuklara u

Trabzon'dan Van'a kampanya

Trabzon Belediyesi Vanlı depremzede çocuklara ulaştırılmak üzere ''Trabzon'dan Van'a Oyuncak Kardeşliği'' kampanyası başlattı.

Kampanya çerçevesinde Belediye Kültür Müdürlüğü'ne bağışlanacak oyuncaklar, daha sonra düzenlenecek törenle Van'daki çocuklara ulaştırılacak.

Trabzon Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Van'daki çocuklara ulaştırılmak üzere başlattıkları ''Trabzon'dan Van'a Oyuncak Kardeşliği'' projesine tüm Trabzonluları katılmaya davet ederek, ''Van'daki deprem hepimizi derinden üzmüş ve Trabzonlu hemşehrilerim, düzenlenen yardım kampanyasına büyük ilgi göstererek yaptıkları yardımlarla depremzedelerin yanında olmuştu. Bu kez de Trabzonlu çocuklar bağışlayacakları oyuncaklarla Vanlı kardeşlerinin yanında olacak. Sevinçler paylaştıkça çoğalır, üzüntüler paylaştıkça azalır'' dedi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler