Trabzon'dan tüm Türkiye'ye insanlık dersi

Trabzon'un ve Türkiye'nin karanlık gündemi içerisindeyken bir anda parlayarak gelecek açısından ışık saçan "Sevmek Nedir" projesinin baş aktörleri Emel Üçüncü ve Asena Öztürk Haber61 TV'nin konuğu oldu.Haber61 Tv Sorumlusu Aslan Kar'ın sunduğu ve Haber61.

Trabzon'dan tüm Türkiye'ye insanlık dersi

Trabzon'un ve Türkiye'nin karanlık gündemi içerisindeyken bir anda parlayarak gelecek açısından ışık saçan "Sevmek Nedir" projesinin baş aktörleri Emel Üçüncü ve Asena Öztürk Haber61 TV'nin konuğu oldu.

Haber61 Tv Sorumlusu Aslan Kar'ın sunduğu ve Haber61.net şefi Doğan Alayoğlu'nun yer aldığı programda Karadeniz Teknik Üniversitesi öğrencileri Emel Üçüncü ve Asena Öztürk başlattıkları projeye dair bilgileri paylaştı.

Projenin temelinde çocuklar için sevginin ne anlama geldiğini ve çocuklara karşı duyarlılığı yeniden hatırlatabilmek olduğunu aktaran öğrenciler maddi ve manevi destekle birlikte bir kaç aşamadan oluşan projelerinin sonunda Sevgi Evi açmak istediklerini belirttiler.

Haber61 Tv'de yayınlanan programda  "Sevmek Nedir" projesinin tüm detaylarının konuşulduğu bölümü buradan izleyebilirsiniz. TIKLAYIN
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler