Trabzon'dan teşvik mektubu

Revi, yaptığı yazılı açıklamada, yıl sonunda sona erecek olan teşvik uygulamasının yürürlükte olduğu 49 ilin il genel meclisi başkanlarına birer mektup yazdığını anımsatarak, yürürlükteki teşvik yasasının devamı için her il genel meclisinin kendi ilinde g

Trabzon'dan teşvik mektubu

Revi, yaptığı yazılı açıklamada, yıl sonunda sona erecek olan teşvik uygulamasının yürürlükte olduğu 49 ilin il genel meclisi başkanlarına birer mektup yazdığını anımsatarak, yürürlükteki teşvik yasasının devamı için her il genel meclisinin kendi ilinde gerekli çalışmaları yapmasını önerdi.

Revi, açıklamasında, 49 ilin il genel meclisi başkanlarına 3 sayfadan oluşan bir mektup yolladıklarını ifade ederek, şunları kaydetti:

''Mektupta teşvik yasasının yıl sonunda sona ermesinin iller bazında sıkıntılar yaratacağını belirttik. İllerimiz teşvikten ciddi ölçüde yararlandı. Hükümetimiz bölgesel ve sektörel teşvik çalışması yapıyor. Ancak bunun hazırlıkları uzun sürebilir. Bu aşamada teşvik uygulaması da biterse iller bazında büyük kayıplarımız olur. O nedenle her bir il kendi ilinde teşvikin uzatılması ile ilgili olarak gerekli lobi faaliyetleri yapmalı.''

Revi, yazdığı mektupta ayrıca 49 ilin teşvik uygulamasının devamı için siyasi otoriteye taleplerini iletecek ortak bir platform oluşturmasını da önerdiğini ifade etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler