Trabzon'dan Konya Valiliğine...

Konya Vali Yardımcığına atanan Akçaabat Kaymakamı Erol Özkan için veda gecesi düzenlendi.Akçaabat Muhtarlar Derneği öncülüğünde ilçedeki bir restoranda düzenlenen geceye, AK Parti Trabzon Milletvekili Aydın Bıyıklıoğlu, Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Tür

Trabzon'dan Konya Valiliğine...

Konya Vali Yardımcığına atanan Akçaabat Kaymakamı Erol Özkan için veda gecesi düzenlendi.

Akçaabat Muhtarlar Derneği öncülüğünde ilçedeki bir restoranda düzenlenen geceye, AK Parti Trabzon Milletvekili Aydın Bıyıklıoğlu, Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen, Garnizon Komutanı Binbaşı Okan Uslu, Akçaabat Muhtarlar Derneği Başkanı Eyüp Gedikli, daire amirleri, belde belediye başkanları, muhtarlar ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Milletvekili Bıyıklıoğlu, yaptığı konuşmada, millete her kademede hizmet etmenin şeref verici olduğunu belirterek, ''Hangi kademede olursa olsun milletimize hizmet etmek en üstün, şerefli vazifedir. Kısa süre çalışma fırsatı bulduğum ve uygulamaları ile iyi bir insan olduğuna şahitlik ettiğim sayın kaymakamımıza bundan sonraki hayatında başarılar diliyorum'' dedi.

Erol Özkan ise Akçaabat'ta görev yaptığı süre içerisinde çok güzel günleri olduğunu ve Akçaabatlıların kendisini bağırlarına bastığını belirterek, ''Akçaabat'ta kendimi kendi memleketimdeymiş gibi hissettim. Yaklaşık 6 yıl görev yaptığımız ilçemizde bilerek hiç kimsenin kalbini kırmadık. Buna rağmen yaptığımız hizmetlerden zarar gören, kalbini kırdığımız insanlar varsa onlardan da özür diliyoruz'' diye konuştu.

Akçaabat için bir şeyler yapmaya çalıştıklarını kaydeden Bıyıklıoğlu, ''Akçaabat'ta çok güzel günlerimiz oldu. Akçaabat'ın bizde çok özel bir yeri var. Görev aldığımız yerlerde bir hemşehriniz olduğunu bilmenizi isterim. Burada kaldığımız süre içerisinde elde ettiğimiz dostluk ve arkadaşlığımızın sonsuza kadar devam etmesini diliyorum'' dedi.

Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen, Kaymakam Özkan'ın Akçaabat'ta en uzun süre görev yapan kaymakamlar arasında yer aldığını belirterek, ''Kaymakamımız Akçaabat'a önemli hizmetler kazandırmıştır. Her zaman işin önünü kapatan değil açan bir idareci olmuştur. Kendilerini unutmayacağız. İlçemizde çok görev yapan kaymakam veya başka idareciler olmuştur. Ancak bazıları iz bırakmış ve hala kendisinden söz edilir durumdadır. Sayın kaymakamımız da Akçaabat'ta iz bırakan birisi olmuştur'' diye konuştu.

Gecede Erol Özkan'a çeşitli hediyeler verildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel