Trabzon'dan gitmek istemeyen genç kızlar

Trabzon çocuk esirgeme kurumunda bir süredir misafir olarak kalan Gamze A. (17) İle Yeşim M.  (17) isimli iki genç kız Giresun yetiştirme yurduna gitmemek için Trabzon yetiştirme yurdundan kaçtıkları belirlendi.  Bugün Giresun Yetiştirme yurdundan Trabzon

Trabzon'dan gitmek istemeyen genç kızlar

Trabzon çocuk esirgeme kurumunda bir süredir misafir olarak kalan Gamze A. (17) İle Yeşim M.  (17) isimli iki genç kız Giresun yetiştirme yurduna gitmemek için Trabzon yetiştirme yurdundan kaçtıkları belirlendi. 

 
Bugün Giresun Yetiştirme yurdundan Trabzon yetiştirme yurduna gelen yetkililer iki genç kızı alarak Giresun’a dönecektiler. Trabzon yetiştirme yurdunu terk etmek istemeyen iki genç kız yetkilileri fark ederek yuvadan kaçtılar.
 
Genç kızların yetkililerden kaçtığını fark eden yurt yönetimi 155 ekiplerine haber vermesi ile iki genç kız aranmaya başlandı. 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel