Trabzon'dan giderken öldü

Edinilen bilgiye göre Karadeniz Sahil Yolu Rize Geçisi Gülbahar Mahallesi mevkiinde meydana gelen olayda, Trabzon ilinden Rize'ye dönen Bayram Ali Dündar (60) otobüsten inip yoldan karşıya geçmek isterken, yoldan geçmekte olan Hasan A. (43) yönetimindeki

Trabzon'dan giderken öldü

Edinilen bilgiye göre Karadeniz Sahil Yolu Rize Geçisi Gülbahar Mahallesi mevkiinde meydana gelen olayda, Trabzon ilinden Rize'ye dönen Bayram Ali Dündar (60) otobüsten inip yoldan karşıya geçmek isterken, yoldan geçmekte olan Hasan A. (43) yönetimindeki otomobilin çarpması sonucu ağır yaralandı.
Dündar kaldırıldığı Rize Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılmadı. Olayla ilgili inceleme sürüyor.
Öte yandan Gümüşhane nüfusuna kayıtlı olan Dündar'ın bir süredir, Rize'de öğretmen olarak görev yapan kızı Meryem Eğriyol ve damadı Yakup Eğriyol ile birlikte Rize'de ikamet ettiği öğrenildi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel