Trabzon'dan Erdoğan'a dosya

Araklı Muhtarlar Derneği ve Araklı Ziraat Odası Başkanlığı Araklılı olan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın müşavirlerinden Hasan Karabela’yı devreye sokarak İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin'i arayarak tesisin yapılmaması için girişimlerde bulunurken, karde

Trabzon'dan Erdoğan'a dosya

Araklı Muhtarlar Derneği ve Araklı Ziraat Odası Başkanlığı Araklılı olan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın müşavirlerinden Hasan Karabela’yı devreye sokarak İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin'i arayarak tesisin yapılmaması için girişimlerde bulunurken, kardeşi geçtiğimiz dönem AK Parti Trabzon milletvekili adayı olan Dr. Yunus Karabela da kapsamlı bir Turup dosyası hazırlayarak başbakan danışmanı Hasan Karabela’ya teslim etti. Turup ile ilgili kapsamlı dosyanın Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a ulaştıracağı öğrenildi.

Öte yandan Araklılar, yaklaşık 1 aydır konuyla ilgili tepkilerini her platformda dile getirirken, çok sayıda protesto ve eylem gerçekleştirmişlerdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler