Trabzon'dan Ayrılmak İstiyorum

TRABZON Vali Yardımcısı İsmail Tezel ile olaylı bir şekilde nişanlanarak ayrılan öğretmen Gülcan Güneş, “Medyatik olma savaşı vermiyorum. Ben bir öğretmenim. Görevimi sağlıklı bir şekilde yapacağım yerde çalışmak istiyorum. Artık Trabzon'da görev yapmak i

Trabzon'dan Ayrılmak İstiyorum

TRABZON Vali Yardımcısı İsmail Tezel ile olaylı bir şekilde nişanlanarak ayrılan öğretmen Gülcan Güneş, “Medyatik olma savaşı vermiyorum. Ben bir öğretmenim. Görevimi sağlıklı bir şekilde yapacağım yerde çalışmak istiyorum. Artık Trabzon'da görev yapmak istemiyorum. Bir ara istifayı bile düşündüm ancak mücadele etmeye karar verdim'' dedi.

Trabzon Vali Yardımcısı İsmail Tezel ile flört döneminde, Düzköy Çok Programlı Lisesi'nden Çarşıbaşı Lisesi'ne geçici görevle atamasına ilişkin yayınlanan haberler yayınlandı. Tezel'le nişanlanan Türk Dili ve Edebiyatı öğretmeni Gülcan Güneş, Nisan ayında nişanın bozulmasıyla yeni eğitim döneminde tekrar eski okuluna döndü. Güneş, nişanlılık döneminde fazlasıyla yıprandığını belirterek Trabzon'dan gitmek istediğini söyledi.

Hakkında çıkarılan iddiaların asılsız olduğunu belirten Güneş, “Bu şekilde ve özel hayatımla ilgili gündeme gelmek istemiyorum'' dedi. Tayini için kimseye iftira atmadığını söyleyen Güneş, “Yaşamış olduğum olumsuzluklardan dolayı yıprandım ve yoruldum. Zaten ifadelerimi gerekli mercilere de ilettim. Velilerle ilgili ilişkilerimde de hiçbir sıkıntı yok, aksine çok iyi. Ben onlar için kesinlikle, 'Beni istemiyorlar' gibi bir şey de söylemedim'' diye konuştu.

Yaşadığı sorunlardan dolayı ailesinin de fazlasıyla yıprandığını belirten öğretmen Gülcan Güneş, “Medyatik olma savaşı vermiyorum. Ben bir öğretmenim ve görevimi sağlıklı bir şekilde yapabileceğim bir yerde çalışmak istiyorum. Ailem de bu durumdan çok fazla yıprandı. Artık gözönünde olmak istemiyorum. Mesleğimi yapmak istiyorum'' dedi.

Yaşanan olayların ardından öğretmenlik mesleğinden istifa etmeyi bile düşündüğünü bildiren Güneş, “Bir ara istifa etmeyi düşündüm. Ama bu zor durumdan asla kaçmayacağım. Tayinim başka bir ile alınmazsa da, mesleğimi çok sevdiğim için görevime burada devam edeceğim'' diye konuştu.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler