Trabzon'dan Aydın'a tam destek
MHP Trabzon genel merkez üst kurul delegeleri, MHP'nin 10. Olağan Büyük Kurultayı'nda MHP Genel Başkan adayı Koray Aydın'ı destekleyeceklerini açıkladı. MHP Trabzon İl Başkanı ve üst kurul delegesi Muammer Demeli, beraberindeki üst kurul delegeleri ile T
Bölgesel
17.10.2012, 13:35

MHP Trabzon genel merkez üst kurul delegeleri, MHP'nin 10. Olağan Büyük Kurultayı'nda MHP Genel Başkan adayı Koray Aydın'ı destekleyeceklerini açıkladı.
MHP Trabzon İl Başkanı ve üst kurul delegesi Muammer Demeli, beraberindeki üst kurul delegeleri ile Trabzon Gazeteciler Cemiyeti'nde düzenlediği basın toplantısında, kendisi ile birlikte 16 kişinin 25 Eylül'de yapılan il kongresinde genel merkez üst kurul delegeliğine seçildiğini söyledi.
Demeli, oy kullanma hakkının kendilerine emanet edilmiş bir görev olduğunu vurgulayarak, şöyle devam etti:
"Bu sebeple kendisini milliyetçi, mukaddesatçı, demokrat olarak vasıflandıran herkesin talebi ve arzusu bizim talebimiz ve arzumuzdur. Rahmetli Başbuğumuz Alparslan Türkeş'in, gönül seferberliği ilkesi ve 'her şeye rağmen milliyetçiler birleşmelidir' talimatının hayata geçirilmesi bizimde talebimiz ve arzumuzdur. Bu talep ve arzular doğrultusunda büyük kurultay üst delegeleri olarak desteğimiz, bunları sağlamayı vadeden MHP köklerinden güç alan, geleceği planlayan, milletin önüne yeni ufuklar açan bir döneme girmelidir. Hiç kimseyi dışlamadan, ülkücü hareketin bütün dinamiklerini tekrar MHP'nin çatısı altında bulunduracak olan genel başkanlığa değil Başbakanlığa talip olduğunu, milleti ile kucaklaşmayı vadeden, 'ver elini ülküdaşım' diyen genel başkan adayımız, milletvekilimiz, hemşehrimiz Koray Aydın'ın bu çağrısına 16 genel merkez üst kurul delegeleri, ilçe ve il teşkilatı olarak cevap veriyor ve diyoruz ki, ülküdaşların ve Türk milleti elini bütün gücüyle sana uzatıyor, seni sarmalıyor, bütün desteğini sana veriyor."
adil türk
8 yıl önce
Koray bey Bir Trabzonlu olarak bu işte tecrubesiyle biçilmiş kaftan.
Cevapla
Beğendim (0)
Beğenmedim (0)