Trabzon'daköy otobüslerine düzenleme!

Yerel seçim sonrası, Trabzon il merkezi ve ilçelerle merkez arasında yolcu taşımacılığı yapan minibüslerin 25 ila 30 kişilik minibüs veya yarım otobüs olacağı şeklinde bir hazırlık yapıldığı bildirildi. İki minibüs yerine bir yarım otobüs veya 25-30 kişil

Trabzon'daköy otobüslerine düzenleme!

Yerel seçim sonrası, Trabzon il merkezi ve ilçelerle merkez arasında yolcu taşımacılığı yapan minibüslerin 25 ila 30 kişilik minibüs veya yarım otobüs olacağı şeklinde bir hazırlık yapıldığı bildirildi. İki minibüs yerine bir yarım otobüs veya 25-30 kişilik büyük minibüslerle yolcu taşımacılığı yapılması halinde akaryakıttan milyonlarca liralık tasarruf sağlanacağı, araç yedek parça ve bakım için yapılan harcamaların da yarı yarıya düşeceği bildirildi. Büyük minibüslerin duraklardan saatli kalkış yapacakları da kaydedildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel