Trabzon'daki Trafik Kazası ölenler toprağa verildi

Trabzon'un Maçka ilçesinde dün meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden Yılmaz Karakaş ve eşi Pakize Karakaş kılınan namazının ardından toprağa verildi. Maçka İlçesi'nde kılınan cenaze namazına Ortahisar Belediye Başkanı Av. Ahmet Metin Genç, Maçk

Trabzon'daki Trafik Kazası ölenler toprağa verildi
Trabzon'un Maçka ilçesinde dün meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden Yılmaz Karakaş ve eşi Pakize Karakaş kılınan namazının ardından toprağa verildi.
 
Maçka İlçesi'nde kılınan cenaze namazına Ortahisar Belediye Başkanı Av. Ahmet Metin Genç, Maçka Belediye Başkanı Koray Koçhan ile çok sayıda vatandaş katıldı. Kılınan cenaze namazının ardından Yılmaz ve Pakize Karakaş'ın cenazeleri Livara mahallesinde bulunan aile kabristanlığında toprağa verildi.
 
Trabzon-Gümüşhane karayolu Maçka ilçesi Esiroğlu mevkiinde dün Gümüşhane'den Trabzon istikametine gitmekte olan Yılmaz Karakaş yönetimindeki 61 RA 154 plakalı özel araç, aşırı hız ve dikkatsizlik sonucu karşı yönden gelen Birol Hiçyılmaz yönetimindeki 61 TH 482 plakalı otomobil ile çarpışmıştı. Kazada Yılmaz Karakaş, Mustafa Terzi, Selim Terzi, Ümmühan Terzi, Pakize Karakaş diğer araçtaki Kader Yetim hayatını kaybetmişti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel