Trabzon'daki sendikalar grev yaptı

Kamu Emekçileri Sendikaları Konfederasyonuna (KESK) bağlı sendikalar Trabzon'da bir günlük iş bırakma eylemi yaptı.     Eyleme katılan kamu çalışanları, Atapark'ta toplanarak taşıdıkları çeşitli pankart ve dövizlerle Meydan Parkı'na kadar yürüdü.     KESK

Trabzon'daki sendikalar grev yaptı

Kamu Emekçileri Sendikaları Konfederasyonuna (KESK) bağlı sendikalar Trabzon'da bir günlük iş bırakma eylemi yaptı.     

Eyleme katılan kamu çalışanları, Atapark'ta toplanarak taşıdıkları çeşitli pankart ve dövizlerle Meydan Parkı'na kadar yürüdü.     

KESK Trabzon Şubeler Platformu Dönem Sözcüsü Muhammet İkinci, burada yaptığı açıklamada, sadece kendileri için değil, insanca bir yaşamı hak eden bu ülkenin tüm insanları için grevde olduklarını söyledi.     

Bugün en uzun gecenin ve en kısa gündüzün yaşandığı gün olduğunu ifade eden İkinci, ''Bugün karanlık her zamankinden daha erken çökecek. Gece her zamankinden daha uzun sürecek. Ama inanın yarın aydınlığa daha fazla yaklaştığımız bir gün olacak. Çünkü bizler biliyoruz ki karanlığın en koyu olduğu an aydınlığın da en yakın olduğu zamandır. Buradan hep birlikte söz veriyoruz. Karanlığın, baskıların, yoksulluğun, sefaletin dünyasına karşı, emeğin dünyası için mücadelemizi yükselteceğiz'' dedi. 
Grup, açıklamanın ardından dağıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel