Trabzon'daki operasyon!

Suç Örgütüne Yönelik Eş Zamanlı Operasyon  Trabzon, Ankara ve Erzurum'da Düzenlenen Operasyonda, 6 İlde 40 Kamu İhalesine 'Fesat Karıştırma, Darp, Tehdit ve Rüşvet Alma' İddiasıyla Mahkemeye Sevk Edilen Zanlılardan 4'ü Tutuklandı  Trabzon, Ankara ve Erzur

Trabzon'daki operasyon!

Suç Örgütüne Yönelik Eş Zamanlı Operasyon 

Trabzon, Ankara ve Erzurum'da Düzenlenen Operasyonda, 6 İlde 40 Kamu İhalesine 'Fesat Karıştırma, Darp, Tehdit ve Rüşvet Alma' İddiasıyla Mahkemeye Sevk Edilen Zanlılardan 4'ü Tutuklandı 

Trabzon, Ankara ve Erzurum'da düzenlenen operasyonda, 6 ilde 40 kamu ihalesine 'fesat karıştırma, darp, tehdit ve rüşvet alma' iddiasıyla mahkemeye sevk edilen zanlılardan 4'ü tutuklandı.

Özel yetkili Erzurum Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma kapsamında, Emniyet Genel Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığının koordinasyonunda, Trabzon Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube ekiplerince Trabzon, Ankara ve Erzurum'da düzenlenen eş zamanlı operasyonda gözaltına alınarak, Trabzon'dan Erzurum'a getirilen S.B, I.B, N.B, A.B, C.B, O.G, O.S, A.K, Y.G, S.S.T, S.I, N.K, Y.A, F.T, I.T, A.Y ve M.C'nin Özel Yetkili Cumhuriyet Savcılığı tarafından ifadesi alındı.

Zanlılardan I.T, F.T, S.I, S.S.T, Y.G ve C.B. ifadeleri alındıktan sonra serbest bırakılırken, diğer 11 kişi nöbetçi mahkemeye sevk edildi.

Nöbetçi mahkemede hakim karşısına çıkan 11 zanlıdan S.B, I.B, A.B ve N.K tutuklanırken 7'si serbest bırakıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel