Trabzon'daki olimpiyat için eğitim!

Trabzon’da 23-30 Temmuz 2011 tarihleri arasında yapılacak olan 11. Avrupa Gençlik Olimpik Oyunları hazırlık çalışmaları kapsamında, il merkezi ile oyunların gerçekleştirileceği ilçelerde faaliyet gösteren konaklama, yeme içme tesisleri ve turizm ile doğru

Trabzon'daki olimpiyat için eğitim!

Trabzon’da 23-30 Temmuz 2011 tarihleri arasında yapılacak olan 11. Avrupa Gençlik Olimpik Oyunları hazırlık çalışmaları kapsamında, il merkezi ile oyunların gerçekleştirileceği ilçelerde faaliyet gösteren konaklama, yeme içme tesisleri ve turizm ile doğrudan ilgili olan sektörlerdeki personele yönelik eğitim seminerleri düzenlenecek.

Kültür ve Turizm Bakanlığı'nca hazırlanan ve Trabzon ile 10 ilçesinde uygulanacak ve Mayıs ayının ilk haftasında başlayacak eğitim programında; konaklama ve yeme-içme işletmelerinde ön büro, yiyecek ve içecek servisi, kat hizmetleri ve yiyecek üretimi konularında verilecek.

Bu bölümlerde çalışacak olan personelin alan bilgisinin ve becerilerinin geliştirilmesi hedefleniyor. Kurs eğitimleri uygulamalı ve teorik olarak yapılacak. Kişisel gelişim seminerleri, ev pansiyonculuğu kursu, ev pansiyonculuğu bilgilendirme seminerleri ve yaygın turizm eğitimleri kapsamında 6 gün sürecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel