Trabzon'daki o yol düzeltildi

Konuyla ilgili yapılan açıklamada iki ayrı noktada ortaya çıkan aksaklıkların tamamlandığı belirtilerek, "Trabzon Belediyesi tarafından Meydan Parkı’nda görme engeliler için yapılan yürüyüş yolundaki aksaklıklar yapılan çalışmayla giderildi. Daha önce 4 b

Trabzon'daki o yol düzeltildi

Konuyla ilgili yapılan açıklamada iki ayrı noktada ortaya çıkan aksaklıkların tamamlandığı belirtilerek, "Trabzon Belediyesi tarafından Meydan Parkı’nda görme engeliler için yapılan yürüyüş yolundaki aksaklıklar yapılan çalışmayla giderildi. 

Daha önce 4 bin 500 metrekare olan Meydan Parkı, 15 bin metrekare büyüklüğünde ve her yönüyle takdir edilen bir park haline gelecek.

Trabzon Belediyesi Meydan Parkı dışında şehir içinde görme engeliler için toplam 15 kilometre uzunluğunda hissedilebilir zemin döşemesi gerçekleştirdi" denildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler