Trabzon'daki o cinayet ne oldu?

Trabzon'da, parkta otururken tartıştığı iki kişiden birini tabanca ile öldürdüğü, diğerini yaraladığı ileri sürülen sanığın yargılanmasına başlandı.Trabzon 1. Ağır Ceza Mahkemesinde görülen davanın ilk duruşmasına, tutuklu sanık Muhammet Kör ile avukatı k

Trabzon'daki o cinayet ne oldu?

Trabzon'da, parkta otururken tartıştığı iki kişiden birini tabanca ile öldürdüğü, diğerini yaraladığı ileri sürülen sanığın yargılanmasına başlandı.

Trabzon 1. Ağır Ceza Mahkemesinde görülen davanın ilk duruşmasına, tutuklu sanık Muhammet Kör ile avukatı katıldı. 

Kimlik tespitinin ardından ifadesi alınan sanık Kör, besicilik yaptığını ve Savaş Şafak ile Yusuf Kurt'u daha önceden tanımadığına, bu kişilerin Akçaabat Hayvan Pazarı'nda kendisinden aldıkları ineklerin parasını ödemediğini savundu.

Şafak ve Kurt ile Trabzon'daki bir parkta buluştuğunu ve ineklerinin parası yüzünden tartıştığını, bu sırada Şafak'ın elini beline atıp küfür ettiğini ileri süren Kör, kendisinin de korktuğu için bu kişileri korkutmak amacıyla tabancayla ateş açtığını iddia etti.

Kör'ün ifadesinin alınmasının ardından, parkta başka bir masada otururken karşılaştıkları bu olayı görüntüleyen 2 gazetecinin de aralarında bulunduğu 4 tanığın ifadesi alındı.

Mahkeme heyeti, eksikliklerin giderilmesi için duruşmayı erteledi.

Trabzon'da 1 Haziran 2011'de, Valilik önündeki Cumhuriyet Meydanı'nda yer alan parktaki çay bahçesinde aynı masada oturan ve sattığı ineğin parasını alamadığını savunan Muhammet Kör (55) ile Savaş Şafak (45) ve Yusuf Kurt (70) arasında tartışma çıkmıştı.

Tartışmada, Kör'ün tabanca ile ateş açtığı Şafak ölmüş, Kurt ise yaralanmıştı. Olaydan 52 gün sonra polislerce yakalanan Kör, tutuklanmıştı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel