Trabzon'daki kaçak bulundu

TRABZON'DA cezaevinden firar eden tutuklu 4 gün sonra Giresun'da yakalandı Alınan bilgiye göre, Piraziz İlçesi'nin Yenimahalle Mahallesi'ndeki bir petrol ofisi bayisi önünde park halindeki 61 DL 520 plakalı otomobilde bulunan kişilerden şüphelenen polis e

Trabzon'daki kaçak bulundu

TRABZON'DA cezaevinden firar eden tutuklu 4 gün sonra Giresun'da yakalandı Alınan bilgiye göre, Piraziz İlçesi'nin Yenimahalle Mahallesi'ndeki bir petrol ofisi bayisi önünde park halindeki 61 DL 520 plakalı otomobilde bulunan kişilerden şüphelenen polis ekipleri, kimlik sorgulaması yaptı.

Polis ekipleri, adını Gökhan Albayrak olarak bildiren ve 4 gün önce Akçaabat Cezaevi'nden firar ettiği belirlenen Barış Albayrak (31) ile yanında bulunan bir süre önce Vakfıkebir İlçesi'nde hırsızlık olayına karıştığı iddiasıyla aranan A.Y.'yi (24) yakaladı.

İlçe Emniyet Amirliğindeki işlemlerinin ardından Albayrak, Akçaabat Cezaevi, A.Y. ise Vakfıkebir İlçe Jandarma Komutanlığı görevlilerine teslim edildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel