Trabzon'daki işçiler rahat nefes aldı

 Teşvik yasası 2012 yılının son günü sona ermesiyle birlikte Trabzon’da işveren ekonomik sorunları dile getirerek çalışanlarını işten çıkara bilirim şeklinde ifade etmişti. Bu durumun ardından Trabzon’da özel sektörde çalışan vatandaşları endişeli bekleyi

Trabzon'daki işçiler rahat nefes aldı

 

Teşvik yasası 2012 yılının son günü sona ermesiyle birlikte Trabzon’da işveren ekonomik sorunları dile getirerek çalışanlarını işten çıkara bilirim şeklinde ifade etmişti. Bu durumun ardından Trabzon’da özel sektörde çalışan vatandaşları endişeli bekleyiş sarmıştı.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, dün Mardin’den vermiş olduğu müjdeli haber ise Trabzon’da çalışan işçilere bir nebzede olsa rahat nefes oldu. Başbakan Erdoğan, 'teşviğin üçüncü bölgede 3 yıl, dördüncü bölgede 4 yıl, beşinci bölgede 5 yıl, altıncı bölgede de 6 yıl daha uzatılması yönünde çalışma yapıldığını duyurdu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel