Trabzon'daki işçi 2. kattan düştü

Trabzon'da bir binanın onarımında çalışan 57 yaşındaki Hasan Kaçan, dengesini kaybederek ikinci kattan düşüp öldü. Diğer olayda ise balıkçı barınağının çatısını onaran 53 yaşındaki Osman Zengin, beton zemine düşerek ağır yaralandı.İlk olay, dün saat 17.00

Trabzon'daki işçi 2. kattan düştü

Trabzon'da bir binanın onarımında çalışan 57 yaşındaki Hasan Kaçan, dengesini kaybederek ikinci kattan düşüp öldü. Diğer olayda ise balıkçı barınağının çatısını onaran 53 yaşındaki Osman Zengin, beton zemine düşerek ağır yaralandı.

İlk olay, dün saat 17.00 sıralarında, Çaykara İlçesi Karaçam Beldesi'nde meydana geldi. Bir binanın onarımında çalışan Hasan Kaçan, dengesini kaybederek ikinci kattan düştü. Ağır yaralı olarak Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Tıp Fakültesi Farabi Hastanesi'ne kaldırılan Kaçan, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Diğer olay ise Yomra İlçesi Sancak Mahallesi'nde bulunan balıkçı barınaklarında dün saat 17.35'te meydana geldi. Onarım için su akıtan barınağın çatısına çıkan Osman Zengin, dengesini kaybederek beton zemine düştü. Ktü Tıp Fakültesi Farabi Hastanesi'nde tedavi altına alınan Zengin'in sağlık durumunun ciddi olduğu bildirildi.

Her iki olayla ilgili soruşturma sürüyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel